Lépjen meg szerettei dumaszinház jegyével

Figyelem felkeltő reklám, akik ilyen bátran mernek csintalankodni, ezt a kis csibészséget csempészik be a metrón utazók életébe. Míg kigyul egy fény, ebből az unalmas hétfőből, ezek az ismert komikusok kezében, le hullik a lepel, és meg fűszerezi csalódottságomat.

Csak én olvastam félre, és a valóság mégsem olyan szürreális. Talán környezetem kreativitása nem annyira váratlan, meglepő, hanem ezzel a látványossággal csak diszleksziám színesítette ki az általam szürkének vélt világot.

Hasonló szinek az szürke hétköznapokban az "izgalmal szamaritánus" vagy a "haladás napja". A humor műfajával ellentétben ez nem egy szakma, hogy lapzárátig kipattan egy mókás elírás. Ez egy szín tiszte életszerű szürrealizmus, amitől a dolgok egzaktsága felborul, és nyitott szemmel nézhetek ki a dogmatikus merev keretek közül. Ők egy plakátot készítettek, kötött feltételekkel, amivel a előadásaikat reklámozták a karácsony körül. A vicces kobold pedig nem lép fel színpadon, hogy vidám mókáját lefordítsa a kacagásra fogékony nézők számára, kik esetleg a nevetés bűvészetében ügyetlenek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon